Toerist in eigen land

Geschreven door Redactie
Toerist in eigen land

Je kunt gemakkelijk je vakantie vieren in je eigen land! Of gewoon heerlijk in je vrije weekenden natuurlijk.

Nederland zit vol leuke plekken waar je kunt genieten en ontspannen. Overtuiging nodig? Lees dan gauw verder! Plan een paar uitstapjes naar musea of privé spa niet ver van huis om nieuwe kennis en ervaringen op te doen over het land waarin je woont.

Upside Down

The Upside Down in Amsterdam heeft de grootste Instagram Experience van Europa. Met 25+ kamers hebben ze een adembenemende en kleurrijke ervaring voor je waar je allemaal leuke Instagram foto’s kunt maken.

Tropicana Spa

Wil je samen met je vrienden, partner of gezin genieten en ontspannen in een privé zwembad complex met jacuzzi? Dat kan bij Tropicana Spa in Stolwijk. Tropicana Spa is een luxe privé spa met een tropisch inrichting.

Attractieparken

Een bezoek aan een themapark staat garant voor een geweldige dag. Nederland heeft verschillende attractieparken voor jonge kinderen, maar ook oudere kinderen kunnen zich prima vermaken met achtbanen, speeltuinen, draaimolens en waterparken. 

Naar de pier in Scheveningen

Ga naar Den Haag en een breng een bezoekje aan het strand in Scheveningen. Wil je adrenaline? Ga dan bungee jumpen of van de Zipline bij de pier.

Westfield The Mall Of The Netherlands

The Mall of the Netherlands is veel meer dan een winkelcentrum. Het winkelcentrum is zo groot dat je er gemakkelijk een dag in kunt doorbrengen!


Hotel boeken in een andere stad

Overnachten in een andere stad! Waarom niet? Dit is een geweldige manier om nieuwe steden te ontdekken in je eigen land. Dus, toerist uithangen in eigen land, waarom niet?