Wie is volgens Steffie een spetter?

Geschreven door Redactie
Wie is volgens Steffie een spetter?

Steffie is een getalenteerde Nederlandse artiest die haar passie voor muziek ontdekte op veertienjarige leeftijd. Ondanks haar verlegenheid besloot ze zich te wagen aan talentenjachten en optredens, en ontdekte ze dat ze het allerliefste op het podium stond.

Na haar eerste single "Mijn dag kan niet meer stuk", die in 2021 goed werd ontvangen door diverse radiostations in Nederland, is Steffie nu klaar om haar tweede single "Jij bent een spetter" uit te brengen. Het nummer is geschreven, gecomponeerd en opgenomen in de studio van Niels Lingbeek, en wordt uitgebracht onder het label Longstream Media.

"Jij bent een spetter" is een aanstekelijk nummer dat gaat over het vieren van het leven en het waarderen van jezelf en anderen. Het nummer is een mix van pop en dance en heeft een catchy refrein dat meteen in je hoofd blijft hangen. Het is duidelijk dat Steffie haar muzikale stijl heeft gevonden en dat ze zich steeds verder ontwikkelt als artiest.

Willem de Bie Music Promotion zal zich bezighouden met de RTV-promotie van het nummer, zodat het zo veel mogelijk airplay krijgt op de Nederlandse radiostations. Steffie hoopt dat "Jij bent een spetter" net zo goed wordt ontvangen als haar eerste single, en dat het haar fans zal inspireren om het beste uit zichzelf te halen en het leven te vieren.

Ik ben opgegroeid in een muzikaal gezin waarin mijn
ouders een zang duo vormden, en in musicals speelden.
Vol bewondering ging ik regelmatig mee naar zowel de
repetities als de shows, en kende ik de liedjes eerder uit
mijn hoofd dan zijzelf. Dat ik zelf ooit op het podium
zou belanden was niet vanzelfsprekend aangezien ik
enorm verlegen was. Maar vlak voor mijn puberteit
veranderde dit compleet en werd ik opeens een podiumdier.
Zo begon ik op mijn veertiende met talentenjachten, en kreeg ik hier en daar een optreden. Vrijwel direct wist ik, dit is wat ik wil, dit is wat ik het allerliefste doe. En zo begon mijn avontuur in de muziek.. Inmiddels ben ik 32 jaar en sta ik aan de vooravond van de release van mijn tweede single, "JIJ BENT EEN SPETTER". Een nummer geschreven, gecomponeerd en opgenomen bij Niels Lingbeek in zijn studio. Na mijn vorige single ‘Mijn dag kan niet meer stuk’ die in 2021 uitkwam en het heel lekker heeft gedaan bij diverse zenders in Nederland, was het weer eens tijd voor een nieuwe single. Dus afspraak gemaakt met Niels en voilà hier is die dan, en je mag 1x raden over wie het gaat.

Meer informatie over de release:

Steffie – Jij bent een spetter

label: Longstream Media

RTV Promotie: Willem de Bie Music Promotion